CASTLE COACHING
Well done is better than well said

Wat ik voor jou kan doen

 Mijn doel is om  jou te helpen. Jij zoekt een coach omdat jij ergens niet tevreden over bent of omdat jij ergens hulp bij nodig hebt. Ontevredenheid is een eigenschap die veel nieuwe kansen en uitdagingen tegen kan houden en dat is zonde. Wat kan ik dan voor jou doen? Ik kan je helpen bij de aanpassing van jouw levensstijl en het bereiken van de doelen die daar bij horen. Of dit nu op het gebied van voeding, training, routine, structuur of regelmaat. Het creëren van de juiste balans, een gezonde mate van volhardendheid en doorzettingsvermogen kunnen ook jou jouw doelen laten behalen, maar soms is dat niet makkelijk in je eentje.

          And that's where I come in!


Er zijn mensen die zich schamen om hun doel(en) hardop uit te spreken. Of mensen die het wel hardop zeggen maar eigelijk niet (alleen) een nieuwe sportschool in te lopen en geen benul hebben van hoe al die apparaten werken. Dan maar naar de losse gewichten. Maar wat moet ik dan doen tussen al die ervaren mensen? Het is allemaal lang niet zo eng als dat het van de zijlijn lijkt. Maar zelfverzekerdheid over je kennis van apparaten en oefeningen maakt het wel een stuk makkelijker om deze wereld in te stappen. Daarbij is het niet eens per definitie nodig om een sportschool te bezoeken, dat is jouw eigen keus. 


Ik sta 24/7 voor je klaar en ben op verschillende kanalen te bereiken. Denk hierbij aan mail, WhatsApp, Zoom, Skype, telefonisch etc. Zoals je ook op de pagina 'Waarom ik dit doe' kunt lezen doe dit niet voor het geld maar haal ik mijn voldoening uit het feit dat ik mensen wil helpen en mensen zich zekerder te laten voelen. Niets is mooier dan dankbaarheid en trots. Daar kun je geen prijskaartje tegenover zetten. Om die reden wil ik ook transparant zijn en mijn prijzen niet op aanvraag bepalen maar gewoon op de website plaats

        Vaste prijzen, helder voor iedereen


Let op; ik ben geen personal trainer.  Ik ben een personal coach. Bij veel personal trainers stopt je pakket na de sportschool. Bij mij gaat het verder. Twijfel je of je bepaalde dingen wel kan eten? Vraag het me. Ben je trots op je prestatie? Deel het met me. Wil je in contact komen met gelijkgestemden? I'm your guy. Heb je vragen op elk willekeurig moment van de dag? Ik ben er voor je. Zit je midden in je training en weet je niet meer hoe de oefening gaat? App me. Etc. Etc. Ik denk dat ik mijn punt wel gemaakt heb nu :) 


''Met een trainer worden vaardigheden aangeleerd en wordt kennis verbreed aan één of meerdere personen. Met een coach ga je aan de hand van eigen doelstellingen op zoek naar nieuwe kennis en inzichten samen met een coach. ''


Je hebt het vast al vaker gehoord of gelezen: ''Ieder lichaam is anders en niemand reageert hetzelfde op een dieet of training''. En dat klopt ook! Het lichaam is zo uniek dat iedereen anders reageert op een verandering. Of dit nu training, voeding of een andere aanpassing is. Dit is ook de reden dat commerciële populaire diëten altijd maar voor korte periode werken. Even crashen en afvallen, dan lijkt het te werken, maar na een poos komt de gebruiker toch weer in het oude leefpatroon terecht en zijn ze weer zo goed als op het oude gewicht. Dit omdat de mindset niet veranderd. Omdat de levensstijl niet veranderd.  En daar kan ik bij helpen. Maar dit is ook precies de reden dat ik jou wil coachen, en niet wil trainen. Omdat er geen geschreven routine bestaat die voor iedereen werkt. We leren jouw lichaam kennen en gaan op basis daarvan ontdekken welke methoden voor jou werken. Dit maakt alles extra interessant en leerzaam! Tegelijkertijd is dit de reden dat de trajecten voor 8, 10 of 12 weken zijn. In 8 weken merken onbekenden jouw resultaten op, na 10 weken merkt je intieme kring de resultaten en na 12 weken zie je het zelf. Vóór die tijd is het veelal uitvinden en uitproberen en goed werk heeft nu eenmaal tijd nodig.